​Panasonic varmepumper – vi leverer og monterer

Overvejer du at få en Panasonic varmepumpe? Hos Hjørring Køleteknik har vi et større udvalg af Panasonic varmepumper. Vi tilbyder salg, levering og montering hos privat- og erhvervskunder i bl.a. Hjørring, Vendsyssel og alle andre steder i Nordjylland. Derudover tilbyder vi både service og reparation.

Nem og billig opvarmning og nedkøling af din bolig

Vi kan tilbyde enten en gulv- eller en vægmodel, og vægmodellen kan overtage radiatorens plads under vinduet, hvis du skifter fra centralvarme til en varmepumpe, som er baseret på luft til luft. Pumpen er relativ simpel at montere, men den skal naturligvis forbindes med udedelen.

Fordelen ved Panasonic varmepumper er, at de både kan opvarme og nedkøle, og dermed får du samtidig en Panasonic aircondition. Oprindeligt blev de især benyttet i sommerhuse, erhvervslokaler og lignende, men i dag bliver de også brugt i helårshuse og tilbygninger.​

Varmepumperne styres med en trådløs fjernbetjening, hvor du kan kontrollere varme om vinteren og køling om sommeren. Samtidig kan du spare mange penge år efter år ved den lave driftsomkostning.

Vi har mere end 50 års erfaring med forskellige former for køle-, fryse- og varmeløsninger. Derfor kan du være sikker på, at vi leverer en optimal varmeløsning, som vil holde i mange år.

Få mere information om Panasonic varmepumper

Du er meget velkommen til at få mere information om Panasonic-pumper, og vi tager gerne en snak om vores priser og modeller. Vi laver også meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 98 92 30 55 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@98923055.dk.​​

form-ikon

Hør mere om vores køleløsninger​

Send forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så send os gerne en e-mail via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

50 års erfaring

I Hjørring Køleteknik har vi mere end 50 års erfaring med køle- og fryseløsninger samt varmepumper.

Service og montering

​​Vi sørger både for montering og servicering af løsningerne, så du er sikker på at få fuldt udbytte.

Dækker Nordjylland

​​Hjørring Køleteknik er baseret i Nordjylland og vi har tilfredse kunder i hele regionen.

Samlede løsninger

​​Hos Hjørring Køleteknik får du en samlet løsning, da vi står for alt fra salg til montering og service.