Daikin varmepumper – salg, levering og montering​

Er du på udkig efter en Daikin varmepumpe? Hos Hjørring Køleteknik har vi et bredt udvalg af Daikin varmepumper, og vi tilbyder både salg, levering og montering hos private og erhverv. Derudover tilbyder vi service og reparation hos nye og gamle kunder i bl.a. Hjørring og Vendsyssel samt andre steder i Nordjylland.

Luft til luft-pumpe til både opvarmning og nedkøling

Du kan vælge imellem en gulv- eller vægmodel. Vi kan desuden tilbyde en online-controller, så du kan fjernstyre pumpen via din telefon.

Daikin varmepumper kan både opvarme og nedkøle rum. Samtidig kan du reducere luftfugtigheden uden at påvirke rumtemperaturen. Dermed får du en Daikin aircondition med i købet. Daikin-pumper, der er baseret på luft til luft, er velegnede til alt fra helårsbeboelse til erhvervslokaler og sommerhuse.​

Der er ikke behov for større indgreb, udover pumpen naturligvis skal forbindes med udedelen. Alle Daikins udedele er pulverlakerede og varmegalvaniserede, så de ikke ruster. Dertil kommer, at varmeveksleren er behandlet med bluefin, så den er vejrbestandig og modstandsdygtig overfor det nordiske klima.

Vi har mere end 50 års erfaring med køle-, fryse- og varmeløsninger, og derfor kan du altid forvente en optimal løsning, som du bliver glad for i mange år.

Kontakt os for at høre om Daikin varmepumper

Du er velkommen til at høre mere om vores Daikin-pumper, herunder om de forskellige priser og modeller. Vi sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 98 92 30 55, eller du kan skrive til os på e-mail info@98923055.dk.​

form-ikon

Hør mere om vores køleløsninger​

Send forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så send os gerne en e-mail via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

50 års erfaring

I Hjørring Køleteknik har vi mere end 50 års erfaring med køle- og fryseløsninger samt varmepumper.

Service og montering

​​Vi sørger både for montering og servicering af løsningerne, så du er sikker på at få fuldt udbytte.

Dækker Nordjylland

​​Hjørring Køleteknik er baseret i Nordjylland og vi har tilfredse kunder i hele regionen.

Samlede løsninger

​​Hos Hjørring Køleteknik får du en samlet løsning, da vi står for alt fra salg til montering og service.